top of page
naamloos-105.jpg

HOE STUDIO MOED ONTSTOND

Studio moed werd gecreëerd om vrouwen te ondersteunen, te informeren en te helen tijdens levensgebeurtenissen dat vragen om zachtheid en geborgenheid.

Een veilige plek waar je kan zijn wie je bent, wat je verhaal ook is, je bent welkom.

We bieden yoga, helende massages, sluitingsrituelen, zwangerschaps -en geboorte ondersteuning, postpartum ondersteuning, kraamkost en workshops aan.

naamloos-30.jpg
naamloos-32.jpg
a4c8f463-a856-408f-9c93-03c5bb575a16.JPG
naamloos-72.jpg

OVER DE OPRICHTSTER

Ik ben Ines, oprichtster van studio moed. Mijn ziel is creatief, maar ik ben ook hier om ondersteuning te bieden aan zij die kracht en heling wensen te vinden.

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als interieurvormgever. Ik werkte als styliste en merchandiser en verdiepte me gaandeweg in digitale vormgeving en fotografie.

 

Sinds de dag dat ikzelf op een plafond botste wat betreft de mentale en fysieke ondersteuning bij conceptie, verlies, zwangerschap, bevalling én de kraamperiode groeide bij mij een roeping: ik wil vrouwen bijstaan in de cirkel van het vrouw én moeder zijn. 

Ik ben doula met hart en ziel en verdiepte me in zowel het mentale welzijn als het fysieke welzijn tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Mijn expertise ligt bij actieve houdingen en mentale ondersteuning tijdens de arbeid en bevalling, massage, yoga tijdens de zwangerschap en helende kraamkost en ondersteuning post partum.

Ik blijf mijn kennis constant vernieuwen en uitbreiden zodat ik een kwalitatieve zorg en ondersteuning kan blijven aanbieden.

Opleidingen:

Yoga TT Europe    

Zwangerschapsyoga . AB Centre Londen

Holistic Pulsing Mira

Doula bij Vlaamse doula federatie

Spinning Babies workshop

Orthomoleculaire voedingsleer

Zwangerschapsmassage & postpartum massage

Stress en relaxatie therapeute I.O.

075a2610-036a-400d-bb42-80de3532759d.JPG
naamloos-14.jpg
bottom of page